Hoppa till sidans innehåll

Klubbtävling 30 mars

19 MAR 2019 20:52
Vi kommer att satsa på en trevlig förmiddag tillsammans, med differensslalom där ALLA kan vara med och åka, följt av prisutdelning och gemensam fika.
  • Skapad: 19 MAR 2019 20:52

Som vi tidigare flaggat för går vår Klubbtävling av stapeln lördagen 30 mars och givetvis vill vi se så många som möjligt av er där – vuxna så väl som barn!

 En del av er har redan anmält att ni kan hjälpa till under tävlingen, tack till er! Finns det fler som kan hjälpa till?   Då vill vi gärna att ni återkopplar snarast, så vi vet vilka som finns på plats.  Arbetsinsatsen kommer inte att bli särskilt betungande. Vi träffas kl 9 på lördagen och sätter bana. Tävlingen drar igång kl 10, och vi räknar med att vara klara runt 12-tiden.

 Anmälan!
Vi behöver anmälan från er som vill vara med och åka senast nu på söndag 24 mars, för att hinna se till att det finns fika och priser mm. Kom igen nu och anmäl hela familjen! Upplägget är alltså som så att man åker samma bana två gånger (i Tekniken), och den med minst tidsdifferens mellan sina två åk vinner. VEM SOM HELST kan alltså vinna, vilket gör det hela väldigt spännande! Även om du anmält att du kan hjälpa till på tävlingen så går det utmärkt att själv tävla – vi ser till att avlösa varandra så att alla som vill kan vara med 😊.

Priser!

Finns det någon som har något pris att skänka så tar klubben tacksamt emot detta, stort som smått! Leksaker, godispåsar, chokladkartonger, biobiljetter, mössor, nyckelringar, you name it – allt är välkommet!

 Vi ses på tävlingen!

//Styrelsen

Skribent: Jenni Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Hammarberg, Åflo 302
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info