Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation

06 OKT 2021 13:33
Så här i värsta höstrusket så känns det väl ändå ganska fint att tänka på att snart drar skidsäsongen igång igen 😊 Och nu har dessutom barmarksträningen dragit igång på allvar, både i Änge och Krokom – haka på du också!
 • Skapad: 06 OKT 2021 13:33

Några informationspunkter:

 

 • Det är dags att betala in medlemsavgift och aktivavgift, om du inte redan gjort det. Det är viktigt att detta är betalt även innan du deltar på barmarksträningen, så att du omfattas av klubbens försäkring! Medlemsavgifter och betalningsinfo hittar du här:
  https://www.almasaak.se/foreningen/medlemsavgifter202122/

 • Årsmöte kommer att hållas 21 okt 18.30 på Änge Skola. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma, tycka till och ta del av information.

 • Preliminärboka 11-12 december, då vi planerar för vårt träningsläger i Bydalen, äntligen! Mer information kommer när vi fått uppgifterna vi behöver från anläggningen.

 • För er nya medlemmar, och även tidigare medlemmar som vill uppfriska minnet, rekommenderar vi att läsa igenom ett inlägg vi gjorde förra året om utrustning med många bra tips om vad du kan/bör titta efter. Det hittar du här: https://www.almasaak.se/foreningen/Utrustning/

 • Vi påminner även alla att läsa igenom ett annat inlägg vi gjort, om regler i backen. Vi kan inte betona nog hur viktigt detta är, både för allas trivsel men även för allas säkerhet. Inlägget hittar ni här: https://www.almasaak.se/foreningen/reglerforsakerhetochtrivsel/

 • Vad gäller tävlingarna som vi tidigare mailat om så har vi tagit emot era svar och synpunkter och tar detta med oss inför beslut. Mer information kommer.

 • Goda nyheter! Vi i styrelsen har jobbat på att få till lite fina klubbkläder mm och nu har vår webbshop äntligen blivit färdig. Bifogat finns en pdf fil med information om hur du gör för att beställa ur klubbens sortiment. Notera att klubbjackor EJ beställs här, utan beställning av dessa kommer att ske separat då vi kommer att ha sponsortryck på dessa jackor – information och beställning kommer senare. Produkterna i webbshopen är enbart med Almåsa Alpinas logga och dessa kan du beställa när du vill.

 • Hjälp oss att hitta sponsorer! Vi i styrelsen har tagit fram olika sponsorpaket som vi nu tacksamt tar emot hjälp att försöka sprida till alla företag som kan tänkas vara intresserade av att stötta vår verksamhet. Tanken är att alla pengar vi får in oavkortat ska gå till aktiviteter för våra barn och ungdomar, såsom läger, aktivitetsdagar och vad vi nu kan tänkas hitta på, allt för att främja rörelse, gemenskap och skidglädje! Bifogat finns en pdf fil som beskriver våra sponsorpaket. Printa gärna ut och prata med den där företagaren du känner väl och om denna är intresserad så förmedla gärna kontakt med någon av oss i styrelsen så vi kan skriva ett avtal.

 • Passar även på att påminna om att det är några dagar kvar av möjligheten att köpa säsongskort hos Skistar till rabatterat pris. Hör av dig snarast om du vill göra det, då du behöver en rabattkod för detta.

 • Påminner alla om att ha koll på vår facebooksida för att snabbast få uppdatering inför träning mm. De gånger träningen blir inställt kommer informationen där först, likaså om det är nån annan info vi vill nå ut med snabbt.

 • Maillistan ska nu vara uppdaterad och har du inte fått detta mail (lägger denna info även på hemsidan för säkerhets skull) så skicka ett mail till This is a mailto link så vi kan se vad som blivit fel. Vill du inte längre vara medlem och vill bli borttagen från maillistan går det såklart också bra att höra av sig.


Vänliga hälsningar
Styrelsen

Skribent: Jenni Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Jenni Andersson, Oxböle 323
83598 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info