Hoppa till sidans innehåll

Årecupen i Almåsa

04 FEB 2021 12:57
Dags att skriva in 14 feb i kalendern för då blir det tävling och vi behöver DIN hjälp!
  • Skapad: 04 FEB 2021 12:57

Hej Alla Medlemmar!

Äntligen dags för ÅRECUPEN på hemmaplan Söndag den 14 Februari! Läs hela texten även om du är upptagen/ditt barn inte vill tävla!

Årecupen har dragit igång nu, med den andra deltävlingen söndag 14 feb i Almåsa. Anmälan hittar du på vår hemsida genom att klicka dig fram till Tävlingskalendern och anmäla dig där. Denna dagen är ett ypperligt tillfälle för era barn att få prova på att tävla under enkla och glada former, med bra stöd från hemmaklubben 😊

Almåsa står som värd för deltävlingen som går av stapeln 14 Februari och då behöver vi hjälp från er föräldrar! Kan du absolut inte hjälpa till just den dagen så behövs det hjälp även innan, så sluta inte att läsa här 😊!
Vi har många nya medlemmar, vilket är fantastiskt roligt, och känner att det är läge att åter påminna om att klubben bygger på att ALLA hjälper till, på de sätt man kan (oavsett om du kan åka skidor eller ej). Istället för att lägga en massa tid på att sälja bingolotter, strumpor eller kakburkar så har vi valt att få in pengar till klubben genom att bland annat arrangera sådana här tävlingar, men då måste vi också vara tillräckligt många som faktiskt ställer upp.

*PRISER! Vi brukar vara väldigt uppskattade för vårt dignande prisbord och skulle vilja kunna leverera även denna gång. Vi tar tacksamt emot priser, så kolla gärna med arbetsgivare, butiker, och andra som kan tänkas ställa upp och sponsra. Barn och ungdomar i alla åldrar kommer att vara med på tävlingen, både tjejer och killar, så alla typer av priser är välkomna. Återkoppla till någon i styrelsen (Helena, Mattias, Jenni, Magnus och Peo) så tar vi tacksamt emot priserna.

*Kvällen innan tävlingen, dvs lördag 13 februari samlas vi för att förbereda det som går att förbereda inför tävlingen. Vi drar igång ungefär kl 16 och lär ha att göra några timmar så alla händer och fötter är välkomna. Vi fixar lite käk.

*Tävlingsdagen! På själva tävlingsdagen behövs det hjälp såklart, dels från ganska tidig morgon och dels från strax innan start fram tills tävlingen är avslutad; tex behövs flera som haspatrull och portdomare och det behövs även nummerlappsutdelning, utdelning av festis + kexchoklad och mycket mer. Klubben kommer att fixa mat till alla våra ungdomar och vuxna denna dagen, men pga restriktionerna måste vi hjälpas åt att undvika trängsel i klubbhuset och turas om när vi vill värma oss.

Återkoppla, gärna via mail, så vi vet om ni kan hjälpa till med eller utan skidor!
Vi ser fram emot en trevlig tävlingsdag!

Med vänliga hälsningar och förhoppning om att se så många av våra medlemmar som möjligt i backen 😊
Styrelsen AAK

Skribent: Jenni Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Jenni Andersson, Oxböle 323
83598 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info