Hoppa till sidans innehåll

Årecupen samt maillista

13 JAN 2020 18:12
Information om Årecupens första deltävling i Duved samt deltävlingen i Almåsa 7 mars, då vi behöver ER hjälp! Se till att ta del av viktig information genom att skicka in giltig mailadress.
  • Skapad: 13 JAN 2020 18:12

Inlägget nedan skickades nyss som mail till de medlemmar vi har mailadresser till. Har du inte fått något mail så skicka giltig mailadress till This is a mailto link så att du kommer med i maillistan. Vi håller på att uppdatera vårt medlemsregister och en del uppgifter är ännu inte kompletta, vilket vi vill ändra på för att vara säkra på att ni alla får ta del av viktig info. (Dessutom studsade en del mail pga ej giltiga adresser).

==

Hej Alla Medlemmar!

Äntligen är träningen igång i backen – nu hoppas vi på mer snö så vi kan nyttja backarna fullt ut!

ÅRECUPEN!
Påminner om att Årecupen drar igång nu, med första deltävlingen redan på lördag, 18 Jan, i Duved. Sista anmälningsdag på torsdag, och anmälan hittar du på vår hemsida genom att klicka dig fram till Tävlingskalendern och anmäla dig där.

Almåsa står som värd för deltävlingen som går av stapeln 7 mars och då behöver vi hjälp från er föräldrar! Kan du absolut inte hjälpa till just den dagen så behövs det hjälp även innan, så sluta inte att läsa här 😊!
*PRISER! Vi brukar vara väldigt uppskattade för vårt dignande prisbord och skulle vilja kunna leverera även denna gång. Vi tar tacksamt emot priser, så kolla gärna med arbetsgivare, butiker, och andra som kan tänkas ställa upp och sponsra. Barn och ungdomar i alla åldrar kommer att vara med på tävlingen, både tjejer och killar, så alla typer av priser är välkomna. Återkoppla till någon i styrelsen (Helena, Anna-Carin, Mattias, Jenni, Magnus och Thea) så tar vi tacksamt emot priserna.
*Kvällen innan tävlingen, dvs fredag 6 mars samlas vi för att förbereda det som går att förbereda inför tävlingen.
*Tävlingsdagen! På själva tävlingsdagen behövs det hjälp såklart, dels från ganska tidig morgon och dels från strax innan start fram tills tävlingen är avslutad; tex behövs flera som rep patrull och portdomare, och det behövs även nummerlappsutdelning, utdelning av festis + bulle, och mycket mer.
Påminner även om att denna dagen är ett ypperligt tillfälle för era barn att få prova på att tävla under enkla och glada former, med bra stöd från hemmaklubben 😊
Återkoppla, gärna via mail, så vi vet vilka som kan hjälpa till!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen AAK

Skribent: Jenni Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Hammarberg, Åflo 302
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info