Hoppa till sidans innehåll

Bydalen!

16 NOV 2020 09:01
  • Skapad: 16 NOV 2020 09:01

Hej alla medlemmar!

Vi planerar för ett härligt upptaktsläger i Bydalen även i år, närmare bestämt den 12 o 13 december, även om det kanske inte kommer att se ut precis som vanligt pga det rådande coronaläget.

Anmälan till This is a mailto link och betald lägeravgift senast 29 november.  Meddela hur många personer ni är samt om ni önskar en extra natt och/eller egen stuga till extra kostnad, se information nedan.

 

Kostnad:

Avgift för aktiva barn/ungdomar:

under 8 år: 100kr, 8-12 år: 400kr, över 12 år: 450kr.

Ej aktiva under 8 år: 250kr,  från 8-uppåt samt vuxna: 600kr.
Priset bygger på att du betalt medlemsavgift! Har du glömt det så gör det snarast 😊. Du måste vara medlem för att få åka!

 

Vad ingår?
I lägeravgiften ingår 2 dagar liftkort, övernattning i stuga och tacomiddag. Lunch kan man fixa i sin stuga eller köpa på restaurangen. Frukost på söndag fixar man i stugan.

 

Möjlighet till extra natt:
För den som vill finns möjlighet att anlända till stugan redan under fredagen och alltså sova en extra natt. Detta bekostar man själv, 125 kr per person extra som betalas in samtidigt som ordinarie lägeravgift.

 

Vill du inte dela stuga?

Stugorna rymmer som mest 8 personer och vårt avtalade pris utgår från att vi fyller stugorna så gott vi kan. Pga corona inser vi att man kanske önskar en egen stuga till sin familj. Detta kan lösas så länge stugorna räcker,  dock till en högre kostnad som man står för själv.  Kostnaden beror på hur många man är i familjen. Minsta stuga har 6 bäddar, de flesta har 8 bäddar, och varje bädd kostar 125 kr/natt. Vill du ha egen stuga så räknar du ut extra kostnaden utifrån antalet tomma bäddar och betalar in detta tillsammans med ordinarie lägeravgift. Hör av dig om du känner dig osäker!

 

Mer info?
Program och packlista mailas ut i förväg till de som anmält sig. Vanligtvis brukar vi även ha en väldigt trevlig samvaro i samlingslokal på lördagskvällen men självklart måste vi ha coronan och smittorisken i åtanke och umgås med förstånd och följa de restriktioner som finns utifrån hur läget ser ut då. Vi kan dock åtminstone lova en väldigt trevlig och givande helg i skidbacken om inget annat!

Behöver du mer info så hör av dig till någon av oss i styrelsen (Helena, Jenni, Mattias, Magnus, Peo)

 

Mvh
styrelsen

 

 

 

 

 

Skribent: Jenni Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Jenni Andersson, Oxböle 323
83598 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info