Hoppa till sidans innehåll

Höststart!

13 AUG 2021 13:47
Lite viktig information inför hösten
  • Skapad: 13 AUG 2021 13:47

Hej alla medlemmar!

Hoppas att sommaren är och har varit fantastiskt bra. Här kommer lite förhandsinformation från styrelsen om kommande tränings- och tävlingssäsong samt arbetsdag. 

Den 29 augusti har vi arbetsdag i Klubbstugan
Vi samlas 09:30 och håller på till 15:00 eller tills vi känner oss färdiga. Det blir en avstamp för en ny härlig säsong i skidåkningens tecken.

Barmarksträning
Vi kommer att starta upp träningarna snart. Vi återkommer med mer information närmare starten. Håll gärna koll på facebook för att inte missa något!

WC Para Snowcross 27-31 jan 2022

Almåsa AK kommer att arrangera WC Para Snowcross 27-31 januari 2022, vilket är ett otroligt spännande och viktigt uppdrag både för klubben och för anläggningen, och vi kommer att behöva allas hjälp för att ro det i land.
Det är tävlingsdagar fredag och måndag. Det kommer att vara ca 80 deltagande från olika nationer.
Senast 31 augusti behöver vi lämna in vilka personer som har nyckelroller och en del blir inom kort kontaktade om ni inte redan fått frågan. Innan 1 oktober ska övriga poster vara bestämda. Vi kommer alla att få genomgå en utbildning 3-4 timmar en kväll eller helg i höst(november), gällande regler för WC och VM (som är nästa år i Almåsa)
För arrangemanget får klubben bra ersättning, som vi kan hitta på något roligt för till alla våra barn och ungdomar. Hoppas ni alla känner att ni kan ställa upp allt för att slippa sälja andra saker typ strumpor m.m. Skriv in gällande datum i kalendern redan nu!
För de som kommer att ha nyckelroller under tävlingen så kommer det att vara ett info möte den 29 augusti kl 15:00 i Almåsa (dvs i samband med arbetsdagen). Då kommer Ted Martin hit från Canada och ger oss välbehövlig information.

Medlemsavgift 21/22
Ny säsong innebär att det är dags att förnya medlemskapet inklusive aktiv-avgift. Detta är väldigt viktigt för att era försäkringar ska gälla, om något skulle inträffa på träningarna (eller på resan dit/hem)! Observera att detta krävs även för att delta på barmarksträningen.

Medlemsavgift 2021/22:
Familjemedlemskap: 200 kr
Aktivavgift för säsongen 2021/22:  250 kr per barn/ungdom. Aktivavgift SKA betalas av alla barn som är med på träning (i backen eller barmarksträning)!
Avgiften insättes på bankgiro 262-7602. 
Det går också bra att swisha till 1233277704, Almåsa Alpina Klubb.
Vid betalning, glöm inte att skriva namn! Om du är ny medlem, så maila även This is a mailto link med uppgifter om samtliga medlemmars namn och personnummer samt kontaktuppgifter till ansvarig vuxen.

Tränings-/ uppstartsläger
Vi håller just på att titta på möjligheter till vårt sedvanliga läger i Bydalen och återkommer längre fram med mer information!

Vi ser fram emot en aktiv och rolig säsong tillsammans!
Med vänliga hälsningar
Styrelsen AAK (Helena, Magnus, Jenni, Peo och Mattias)

 

 

 

Skribent: Jenni Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Jenni Andersson, Oxböle 323
83598 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info