Hoppa till sidans innehåll

Registerutdrag, skidskola, och träningsläger!

19 DEC 2019 19:56
Snart nalkas det mot jul och därmed säsongspremiär i backarna i Almåsa! Vi ses väl där? Men innan dess, ta gärna del av våra nyheter här nedan.
  • Skapad: 19 DEC 2019 19:56

Träningsläger:
Årets träningsläger i Bydalen blev både uppskattat och välbesökt med ca 14 familjer som deltog i dagarna två med en massa skidåkning och annat kul. Nu är vi taggade inför säsongen hemma i Almåsa!

Registerutdrag:
Nytt från den 1 januari 2020: Idrottsföreningar måste begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs eller har uppdrag i föreningen, och där har direkt och regelbunden kontakt med barn.
Som vi redan har informerat om på träningarna så gäller alltså att alla ni föräldrar, tränare, och andra vuxna som på något sätt engagerar sig runt våra barn måste begära ett sådant utdrag. Det kan ni göra här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/
Observera att utdraget visar endast grova brott; mord, dråp, grov misshandel, människorov, sexualbrott, barnpornografibrott eller grovt rån. Föreningen ska kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen har genomförts. Utdrag visas av den enskilde i original och återlämnas direkt. Inga utdrag ska arkiveras av föreningen, endast en notering om att kontroll är genomförd för viss person i viss roll får dokumenteras.
Vi återkommer med ansvarig person från föreningen som ni ska visa era utdrag för.

Skidskola:
Fullbokad! Önskar du stå i kö ifall det blir något återbud mailar ni samma adress som stod i inbjudan.


Vi i styrelsen vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul!

Skribent: Jenni Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Hammarberg, Åflo 302
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info