Hoppa till sidans innehåll

Till alla föräldrar! Viktigt!

21 FEB 2020 14:19
*Allmänt vid träningar *Almåsa-cupen 7 mars *Parasport Åre 25-28 mars
  • Skapad: 21 FEB 2020 14:19

Hej alla medlemmar! Dags för en uppdatering från styrelsen.

 

VIKTIGT UNDER TRÄNING:

Först av allt: det är jätteroligt att det är så många aktiva barn på träningarna på tisdagar och torsdagar- vi spår en lysande framtid för klubben!
Dock är det extra viktigt att ni föräldrar tar ansvar för era barn och engagerar er på de sätt ni kan. Kan ni åka skidor så behövs er hjälp för att styra upp träningen, oavsett tidigare erfarenhet eller ej. Anmäl er till någon av de befintliga tränarna så får ni uppgifter. Samtliga tränare är föräldrar, precis som ni, och ställer upp för barnens skull. Ju fler tränare som finns tillgängliga desto bättre, särskilt då man kanske inte kan ställa upp exakt varje vecka och då finns förhoppningsvis ändå tillräckligt med folk för att det ska funka.
Ni som inte kan åka skidor kan ändå göra nytta genom att hjälpa till vid liftarna, hjälpa barn som trillar, ha allmän uppsikt, osv.

Glöm inte att ni dessutom har ansvar för ert/era barn och av säkerhetsskäl funkar det inte att släppa av barnen på träningen och sedan åka hem utan ni måste isåfall säkerställa att ni kommit överens med någon annan vuxen som har koll på ert barn! Vi kan inte riskera att vi står med ett skadat barn och inte vet vilken vuxen som ansvarar för detta barn, om något skulle hända.

Dessutom! Prata med era barn om att när det är träning så är det absolut förbjudet att åka störtlopp eller slalom i liften eller liknande! Under träningen följer man tränarnas instruktioner, punkt slut. Man visar hänsyn mot andra. Annars får man tyvärr inte vara i anläggningen och åka under klubbens träningstider. Vi kan inte ta ansvar för barn som åker fritt och vill man inte vara med på träningen så får man istället åka under andra tider som anläggningen har öppet. Efter varje träningspass brukar det dock bli tillfälle till en stunds fri åkning på eget ansvar.

ÅRECUPEN 7 MARS:

Det börjar närma sig Årecupen och vi är beroende av hjälp från er föräldrar. Skicka mail till This is a mailto link och skriv när du kan hjälpa till samt om det är på/utan skidor.
-På kvällen 6 mars behövs hjälp med förberedelser.
-På morgonen 7 mars behövs hjälp med förberedelser.
-Dagen 7 mars behövs hjälp under själva tävlingen
-Priser behövs fixas! Nyttja era kontakter och meddela eller lämna in era priser till någon av oss i styrelsen (Helena, Magnus, Mattias, Peo, Jenni eller Anna-Carin)

Årecupen är dessutom ett ypperligt tillfälle för era barn att få prova på och tävla på hemmaplan, kanske extra bra om det är allra första tävlingen. Anmälan gör man på hemsidan under "tävlingkalender" - säg till om ni behöver hjälp med detta!

 

PARASPORT I ÅRE 25-28 MARS:

Klubben har lovat att ställa upp med 8 medhjälpare per dag under parasporttävlingarna i Åre i mars. Hasare och portdomare behövs enligt nedan:
Dagtid onsdag 25 mars
kvällstid torsdag + fredag 26-27 mars
dagtid lördag 28 mars
Har du möjlighet att hjälpa till så hör av dig!

 

//Styrelsen

Skribent: Jenni Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Almåsa AK - Skidor
c/o Hammarberg, Åflo 302
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0705645574
E-post: This is a mailto link

Se all info